Dank jullie wel voor een fantastische opbrengst!

Vandaag maakten zowel ons team als Stichting Roparun hun opbrengst van Roparun 2022 bekend.

Met bovenstaand filmpje werd vandaag duidelijk dat Stichting Roparun “hun boekjaar 2022” afgesloten heeft. Het filmpje liet zien dat de gehele Roparun ruim 3,4 miljoen euro heeft opgebracht. Een geweldig bedrag als je bedenkt dat het jaar pas begon in oktober na de vorige Roparun, plus dat er tijdens de coronatijd veel teams zijn afgevallen.

Dit nieuws was voor onze penningmeester Bram ook het teken om alle bedragen, die we dit jaar hebben mogen ontvangen, bij elkaar op te tellen. Zijn rekenmachine gaf aan het einde van de rekensom het fantastische bedrag van 19.488 euro aan. Wat zijn we trots!

Het is absoluut 1 van de topjaren sinds de oprichting van ons team. Dat is zeker toe te schrijven aan de geweldige inzet van onze individuele teamleden. Er waren veel leuke acties en iedereen zette zich volledig in met veel enthousiasme. 

Maar we waren niks zonder al die mensen die ons, op welke manier dan ook, gesteund hebben. Sponsoren, hardlopers, taartkopers, triatleten, loten kopers, gulle gevers enz. enz. hartelijk bedankt.
We vonden het heel bijzonder en hopen dat jullie ook volgend jaar ons enthousiasme oppikken en ons weer helpen aan weer zo’n mooi eindresultaat!