Acties

Elk jaar hebben we diverse acties om geld op te halen voor de Roparun. we verkopen wijnen, gebak, kerststukjes, loten en verzorgen sponsorlopen op diverse scholen in Breda en omstreken.

Lopende acties:

‘Roparunwijn’ te koop via ons team

Al jaren verkopen wij, in samenwerking met Wijnhuis Oktober in Breda, heerlijke wijn voor ons goede doel. We weten zo zeker dat ze heerlijk zijn omdat we ze voor ieder nieuw seizoen zelf gaan uitzoeken. U kunt bestellen via onze teamleden of via de contactgegevens op onze website. Het gaat om de rode Denis Marchais (zie beschrijving), de witte Calusari (zie hiervoor ook de beschrijving) en onze rosé: de Gres D’or. Allen zijn te koop van een vaste prijs: maar 6 euro en 95 cent.

Calusari Sauvignon BlancRoemenië
Calusari Sauvignon Blanc
Roemenië
Denis Marchais MerlotVin de Pay d’Oc
Denis Marchais Merlot
Vin de Pay d’Oc

Op zaterdag 23 april organiseert ons team, in samenwerking met AV SPRINT Breda, een hele en halve Ekiden. Voor wie het niet weet: een Ekiden is een marathon in estafettevorm. U kunt zich inschrijven met een team van minimaal 1 en maximaal 7 lopers. Samen met uw team lopen jullie dan een hele of halve Ekiden. Dat is natuurlijk een toffe sportieve uitdaging. Extra mooi: met uw deelname steunt u ook nog Stichting de Roparun! De start zal plaatsvinden om 9:30 uur, tijdens de reguliere zaterdag-trainingen op het SPRINT-terrein aan de Burgemeester de Manlaan in Breda. Kiezen jullie er een keer voor om samen met een groep deze uitdaging aan te gaan? Inschrijven kan via onderstaande button. Inschrijven kost €15 (waarmee u dus ook het goede doel steunt!) en kan tot en met 16 april. Deelname is geschikt voor alle leeftijden, dus ook jeugd- en wandelgroepen zijn van harte welkom. Daarnaast mag er zowel gewandeld als gerend worden. We hopen jullie in grote getalen te mogen ontvangen op zaterdag 23 april!

Afgelopen acties:

School actie bij De Springplank in Teteringen (8 juni 2018) (opbrengst: € 2510,-)

Vrijmarkt Princenhage (6 mei 2018) (Opbrengst € …………  )

School actie bij De Westhoek in Oosterhout (20 April 2018) (Opbrengst: € 7.600,-)

Bakfestijn 2018

van 20 maart tot en met 24 maart verkopen we weer gebak bij Atletiekvereniging SPRINT tgv de Roparun

opbrengst: €………..

Massage tijdens de Road to Rotterdam

opbrengst: €……….

Kerstverkoop 2017 bij SPRINT

opbrengst: €………..

School actie bij De Wildert in Breda (15 december 2018) (opbrengst: €………….

Diverse statiegeld acties bij AH

Opbrengst: € ……………