Roparun 2019 komt nu toch echt dichtbij

Nog een paar weken en we staan weer aan de start van de Roparun. Gisteren werd onze starttijd voor Roparun 2019 bekend. We vertrekken op Pinksterzaterdag om 13.24 uur vanuit Parijs. Dat is een vroege starttijd, waardoor we ’s morgens in alle vroegte zullen moeten vertrekken vanaf de parkeerplaats bij AV Sprint.

Afgelopen donderdag hebben we de laatste training afgewerkt in en rond Breda. We liepen een rondje in de samenstelling zoals we van plan zijn de Roparun ook te doen. Op deze avond ging alles van een leien dakje. Dat geeft een hoop vertrouwen.

Ook de laatste teammeeting in Rotterdam staat deze week op het programma. In het Luxor theater wordt dan aan alle teams de laatste info verstrekt zoals aanpassingen of extra aandachtspunten vwb de route en de reglementen,

worden busstickers en de algemene Roparun-shirts uitgedeeld enz. Ook is er meestal een inspirerende presentatie van één van de goede doelen van Stichting Roparun. We doen het tenslotte allemaal voor het goede doel.

Wat onze bijdrage daaraan betreft kunnen we zeggen dat het dit jaar een mooie opbrengst gaat worden. De komende week hopen we er nog het eea bij te verdienen met de sponsorloop op de Weilust im Breda als ook de grote vrijmarkt in Princenhage waar we weer met het hele team een stand bemannen.