Met hele team een dagje rommel verkopen voor Stichting Roparun

Eén van onze vaste activiteiten, waarmee wij geld proberen op te halen voor Stichting Roparun, is de Jaarmarkt van Princenhage. Sinds jaar en dag staan we onder de bezielende leiding van teamlid Boudewijn op een prachtige plek op de rommelmarkt waar we spullen van onze eigen zolders, maar ook van de zolders van begunstigers, verkopen aan één van de tienduizenden mensen die deze enorme grote jaarmarkt bezoeken.

Haast traditioneel hadden we geweldig weer, al vanaf het moment van opbouwen: een uur of half 6 ’s morgens. Met name de eerste uurtjes verkopen we altijd veel aan o.a. opkopers. Daarna gaat het wat meer mondjesmaat en verkopen we vooral kleine prullaria en kinderspeelgoed en boeken.

Hoewel we weer een heel fijn bedrag hebben opgehaald, 590 euro, is deze activiteit vooral een gezellig gebeuren met het hele team. En dat niet alleen: ook veel familieleden van de teamleden dragen hun steentje bij. Zo verkochten de kinderen van Sacha cakejes en stonden andere familieleden fanatiek de mensen naar de stand te roepen. Elk jaar is deze activiteit dan kort voor de Run zelf. En daarmee is deze erg belangrijk voor de teamspirit. De conclusie is dat het ook dit jaar weer snor zit!