Team Sprinters Breda

Frank Dekker

 

Hallo,

Mijn naam is Frank Dekker.

Ik ben in 2005 met de Roparun in aanraking gekomen door een oproep in het toenmalige clubblad van AV Sprint in Breda.

Je grootste hobby koppelen aan een goed doel was voor mij de belangrijkste reden dat ik mij toen bij Team Sprinters Breda heb aangemeld.

Een andere reden is dat ik in het verleden altijd aan een team sport heb mee gedaan en ik door met de Roparun mee te gaan doen dit in tegenstelling tot alleen rennen je weer in teamverband iets heel moois kan doen.

Nu is voor mij het belangrijkste zoveel mogelijk geld in te zamelen voor al die mooie doelen die door de Roparun worden ondersteund. Het pinksterweekend zie ik dan ook als een beloning voor al het werk wat we de afgelopen periode verzet hebben om al dat geld bij elkaar te verzamelen en een mooie donatie aan de Roparun te kunnen overmaken.

Dit jaar ga ik voor de 15e keer met de Roparun mee waarvan voor de 14e keer als loper, één keer ben ik als verzorger/catering mee geweest.

Ik kijk er weer erg naar uit om met ons super team dit avontuur te gaan beleven en ga ervoor met het complete team op tweede pinksterdag op de Binnenrotte in Rotterdam te finishen.

Terug naar boven