Team Sprinters Breda

Boudewijn Schoenmakers

Hoi ik ben Boudewijn. Ik zet mij dit jaar voor de 12 maal in voor Stichting Roparun. Dit doe ik samen met mijn teamgenoten van Team Sprinters Breda, met veel inzet en enthousiasme. Wij organiseren sponsoracties, verkopen loten, benaderen bedrijven, scholen en particulieren om veel geld op te halen voor stichting Roparun. Dit kost ons tijd en inspanning maar dat hebben wij er graag voor over.

Tussen al onze acties door trainen wij ook nog om de Roparun te kunnen volbrengen. De Roparun estafette van ca 530 km, die wij dit jaar weer starten vanuit Parijs, is om aandacht te vragen voor de stichting Roparun en voor ons een bekroning van het vele werk wat wij met ons team maanden vooraf verricht hebben. Tijdens het pinksterweekend ben ik weer een van de lopers.

Ons streven is ook dit jaar om zoveel mogelijk geld te doneren. U en ik kennen allemaal wel iemand in onze familie, vrienden- of kennissenkring die met kanker te maken heeft die wel een extra steuntje kan gebruiken. Wij rekenen op uw steun voor palliatieven zorg voor kankerpatiënten. Help ons om veel geld te doneren aan stichting Roparun.

 

Terug naar boven