Een topjaar in alle opzichten

Dat wij er een geweldig Roparunjaar, met een prachtige opbrengst van 23710 euro, van hebben weten te maken wisten jullie al. Maar gisteravond bleek ook de totale opbrengst van alle teams een enorme klapper te zijn. Met 5,6 miljoen euro werd 2019 het jaar met de allerhoogste opbrengst sinds de eerste Roparun. Ten opzichte van vorig jaar werd er maar liefst een half miljoen meer opgehaald. Daarbij ook een bijdrage van Maarten van der Weijden nav zijn zwemtocht. Wat kan Stichting Roparun daar veel mooie dingen mee doen voor mensen met kanker!

En precies dat houden we ook altijd in ons hoofd als we bezig zijn met acties of als we aan het lopen zijn: wat is het toch fijn om met je hobby iets te betekenen voor anderen.

Slechts 1 avond per jaar laten we die gedachte en dat gevoel even los. Op de Slotavond, die gisteren zoals de traditie het voorschrijft, zo’n 3 weken na de Roparun weer werd georganiseerd in Puttershoek, gooiden we de remmen los en gingen de voetjes van de vloer. Beregezellig en dus ook goed voor de teamgeest. Zo krijgen we weer extra zin om er volgend jaar weer tegenaan te gaan.

Helpt u ook weer mee?