Rachelle Rikkers

Loper

Ik ben Rachelle, en sinds dit jaar onderdeel van team sprinters 117 Breda! Komend jaar zal ik mee gaan als hardloper, super spannend maar ik ben gek op uitdagingen!
In het dagelijks leven ben ik buurtsportcoach en help ik mensen zo vitaal en gezond mogelijk oud worden, er zullen er vast meer zijn die het zeggen, maar ik heb echt de meest leuke baan die er is!
Naast mijn werk ben ik ontzettend graag in beweging. Niet alleen met hardlopen maak je mij gelukkig, ook als danseres ben ik erg actief!
Je vraagt je wellicht af hoe ik bij team sprinters terecht ben gekomen….. Afgelopen 2 jaar heb ik vanaf de zijlijn mee mogen kijken. Mijn lieve vriend Stijn is namelijk al een aantal jaar chauffeur binnen het team en dat maakt dat ik best wel wat teamleden mijn schoonfamilie mag noemen!
Ik ben ontzettend gelukkig en dankbaar dat mijn lichaam mee veert met mijn liefde voor bewegen, zich aanpast aan al mijn sportieve doelen, en ik iedere dag opsta en de kans heb deze passie uit te voeren. Hoe mooi is het dan, om met iets waar ik zelf zo van geniet, het verschil te kunnen maken voor hen die dat niet meer kunnen?
Ik kijk ontzettend uit naar het Roparun weekend! Wie weet tot dan?