Bram Havekes

Catering / Chauffeur Bakwagen

Even voorstellen: mijn naam is Bram Havekes en ga dit jaar voor de 9de keer mee met Roparun, dit jaar als chauffeur van het rijdende hotel en als cateraar. Ik vind het leuk om voor anderen te zorgen en lekker bezig te zijn met organiseren, daarom is (ook) deze rol mij op het lijf geschreven.

Eerder heb ik al Roparun-ervaring opgedaan als route-chauffeur, loper en ook als cateraar, ik wissel dus een beetje af, eerder in twee andere teams en inmiddels al 6 jaar lid van Team Sprinters. Ik werk als inkoper bij Toyota Nederland, woon samen met Willemijn en onze kinderen Saar en Lars in het mooie Princenhage, vind het erg leuk om te bakken & koken en we trekken er met elkaar regelmatig op uit met onze tent of caravan.

Waarom het zo tof is om mee te doen aan de Roparun? Je bent met elkaar, op elkaar aangewezen om alles voor elkaar te hebben (van de kleinste tot de grootste dingen, iedere rol is daarin écht belangrijk), elkaar te steunen en er met elkaar doorheen te komen om die afstand af te leggen maar het ook echt allemaal met elkaar te fixen. Ik vind het een voorrecht om daar ieder jaar aan mee te mogen doen… en het allerbelangrijkste: daarmee ook ieder jaar een hele mooie financiële bijdrage te kunnen leveren aan Stichting Roparun.