Topbedrag!

Wauw! Wat zijn we samen met basisschool Sinte Maerte trots op het recordbedrag dat we 10 november met een sponsorloop bij elkaar hebben weten te sprokkelen voor Stichting Roparun.  Maar liefst 15.498 euro!! 

Sinds dit jaar werken we bij zo’n actie alleen nog maar met een QR code die een donatie rechtstreeks zichtbaar maakt op de site van de Roparun zelf. Zo konden we, nadat we twee en een halve week geleden de actie in gang gezet hadden met een praatje in alle klassen, elke dag zien wat er zoal binnenkwam. En elke keer verversen we, uit pure verbazing, de website. Wat een donaties! Wat een geld!

Ook bij het team van de school was de verbazing van de gezichten af te lezen. En dan hebben we het nog niet eens over de reactie die we ontvingen vanuit het hoofdkantoor van Stichting Roparun : of we binnenkort eens wilde vertellen hoe we dat toch deden.

Het simpele antwoord is: puur enthousiasme uitstralen voor het Goede doel!

De dag van de sponsorloop is een beetje het vieren van een feestje. Veel teamleden die helpen, veel publiek aan de kant, toch nog droog weer en hele fanatieke kinderen. Ropi was er en Rachelle zorgde voor een superenthousiaste warming up.

Ondanks dat we al dicht tegen ons streefbedrag aan zitten nu, gaan we fanatiek door naar een mooie opbrengst van Roparun 2024. Dan maar een nieuw streefbedrag instellen op onze website!