Midzomernachtloop – donderdag 23 juni 2022

Rondom de langste dag van het jaar wordt al sinds 2012, naar een idee van Ineke Spapé, de Midzomernachtloop georganiseerd. Dit jaar op donderdag 23 juni 2022.
De start is om 19:30u op de parkeerplaats naast Bouvigne (Paradijs). Er wordt in groepjes, op eigen tempo, gelopen naar café De Moskes in Meersel Dreef. Dat is ongeveer negen kilometer. Daar aangekomen wordt er het e.e.a. genuttigd en wordt er besloten om weer terug te rennen, te fietsen of te wandelen. Het Markdal is dan op zijn mooist!

Goed doel
SPRINT Loopgroep Brabantpark kwam op het idee om aan deze Midzomernachtloop een goed doel te plakken. Dit is het Roparun team van SPRINT: Team Sprinters Breda (117). Onder het genot van een drankje wordt er daarom gecollecteerd. Hiermee haalt Team Sprinters het eerste geld binnen voor het nieuwe Roparun-seizoen.

Iedereen – lid van Sprint of niet – kan deelnemen, dus neem ook gerust iemand mee. Aan de loop zijn geen kosten verbonden, drankje voor eigen rekening en een bijdrage voor Team Sprinters zou super zijn.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Titus Korving (Sprint Loopgroep Brabantpark | 06 – 28 42 93 76) of Bram Havekes (Team Sprinters Breda | 06 – 28 48 70 27).