Feest en een prachtige opbrengst op het Breda College

Van twee eerdere acties wisten we al dat een sponsoractie organiseren op het Breda College een feest zou worden. Zowel voor de leerlingen en leerkrachten, als ook voor het team zelf.

Nadat we enkele weken geleden alle klassen langs waren geweest, waren de leerlingen de afgelopen tijd druk bezig met het verzamelen van sponsorgeld. Dat ze daar zo fanatiek mee waren bleek ook vandaag, op de dag van de sponsorloop zelf. Er druppelde de hele ochtend nog enveloppen met geld binnen. Uiteindelijk bleek er een fantastische opbrengst te zijn van 3605,77 euro. Dat was feest natuurlijk.

Maar dat was het eigenlijk de hele ochtend. Er was, ter afsluiting van een project op school, een heuse DJ. Die DJ wist de juiste sfeer boven te halen. Dat werd nog versterkt door een heuse danser die de warming up kwam uitvoeren, samen met Kees Kip, een van onze mascottes.

Stuiterend van de adrenaline gingen de leerlingen van start voor hun rondje(s). Sommigen lieten het er bij 1, maar er waren ook leerlingen die maar niet konden stoppen. Dan waren er ook nog leerlingen met rolstoelen, looprekken en rollators. Kortom: heel leuk om voor zo’n club te organiseren.
Met een topteam trouwens! En met hulp van Niels M en onze Henk, waarvoor dank.