De Roparun-loterij is weer begonnen!

Traditiegetrouw organiseert Roparun een loterij. Vanaf dit jaar gaat de loterij volledig digitaal. Voor slechts € 2,50 koop je een lot, waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Wie sowieso wint? Iedereen! Ook de goede doelen die wij steunen. De volledige opbrengst van de loterij gaat daar namelijk naartoe.
Doe jij mee?

Loterij met alleen maar winnaars
Onze jaarlijkse loterij is één van de manieren waarop alle teams geld ophalen voor de gesteunde goede doelen. De Roparun-loterij kent alleen maar winnaars. Dankzij het opgehaalde geld krijgen mensen met kanker een betere kwaliteit van leven. Wie weet wint u wel een mooie prijs, zo niet dan heeft u in ieder geval bijgedragen aan onze goede doelen. De winst van deze ‘iedereen-wint-constructie’: het volledige verkoopbedrag komt ten goede aan de Roparun.

Meedoen is een makkie
Vanaf begin 2024 kan iedereen een lot aanschaffen voor € 2,50. Dat is supersimpel. Via de link kunt u loten kopen op naam van Team Sprinters. Ons team staat automatisch geselecteerd. Vul de benodigde (contact)gegevens in, reken af via een betaalmanier naar keuze en de loten arriveren meteen in je inbox. Vanaf 15 juni ontvangen de prijswinnaars per e-mail bericht wat ze gewonnen hebben en waar ze de prijs kunnen afhalen. De gehele uitslag wordt na de trekking ook gepubliceerd op onze website.

Prachtig prijzenpakket
Ook voor de editie van 2024 zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs, een auto zoals ieder jaar, zijn er ook tal van andere prijzen te winnen. De laatste jaren focussen we meer en meer op duurzaamheid, zo maak je dit jaar kans op een elektrische scooter en fiets. De kleinere prijzen kunnen van alles en nog wat zijn, van tickets voor uitjes tot keukenapparatuur.